Overkapping met schuurtje

Zit je over een overkapping met schuurtje na te denken? Bij Woodpro vindt u overkappingen in alle soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een veranda, prieel, houten afdak of een kapschuur, bij ons vindt u het allemaal.

Houten overkappingen of kunststof / metaal overkappingen kunnen los in de tuin komen te staan of aan het huis gebouwd worden. Wanneer u zoveel mogelijk wilt genieten van het uitzicht in uw tuin kunt u beste kiezen voor prieel, maar wenst u wat meer beschutting dan is prettiger om een overkapping met wanden te kiezen.

Hoogwaardig hout uit Noord-Europa

Woodpro gebruikt vurenhout van de beste kwaliteit voor zijn garages, priƫlen en blokhutten. Het hout is afkomstig uit Noord-Europese landen met koude klimaten. De bomen groeien daar langzaam, dankzij de koude temperaturen. Dit betekent dat de groeiringen dichter bij elkaar liggen, wat resulteert in stabieler en duurzamer hout.

Houtkrimp wordt geminimaliseerd door het gebruik van speciale droogkamers, die het hout drogen tot een vochtgehalte van ongeveer 14% -16%. We zagen alle houten componenten zelf om ervoor te zorgen dat ze precies bij elkaar passen. De hoekverbindingen van onze blokhutten en garages zijn zeer water- en windbestendig.